FOTOS Així ha estat la rapada col·lectiva de la Policia Municipal de Terrassa

L'acte forma part de la campanya "Jo sóc futur" i ha comptat amb una seixantena d'estilistes

Rapada conjunta de la campanya 'Posa't al seu cap'.
Rapada conjunta de la campanya 'Posa't al seu cap'. | Rafel Casanova
Redacció
17 de setembre del 2019
Actualitzat a les 10:19h
La plaça Vella de Terrassa ha estat l'escencari escollit per visibilitzar una de les accions solidàries més destacades a la ciutat. Una seixantena d'estilistes i centenars de ciutadans s'han tallat el cabell i rapat el cap per col·laborar amb la campanya "Posa't al seu cap" de la Policia Municipal.

Diverses actuacions musicals i activitats col·laboradores han amenitzat una tarda de dilluns plena d'emoció. L’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha participat a la iniciativa que té per objectiu recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. A l’acte, celebrat a la plaça Vella, també han assistit el regidor de Via Pública, Protecció Civil i Seguretat, Xavier F. Rivero; i la regidora de Salut, Mònica Polo; a més de portaveus dels Grups Municipals i membres de la Corporació Local.

Amb aquesta acció, en què es recullen cabelleres i diners, es vol també sensibilitzar la població sobre el primer signe visible de la malaltia una vegada diagnosticada i en tractament, com és la pèrdua del cabell per l'acció de la quimio o la radioteràpia.

 

Dissabte 14 de setembre es va presentar en públic el calendari oficial de la campanya en un acte multitudinari als cines iSens del Parc Vallès. Per tercer any consecutiu, la Policia Municipal Terrassa impulsa una nova campanya per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. El lema d’enguany és “Jo sóc futur” i, per aquest motiu, el vídeo promocional el protagonitzen dos nens que es transformen en policies.
 

Presentació calendari solidari 'Jo sóc futur' de la Policia Municipal de Terrassa. Foto: Badia Casanova