Una usuària amb patinet, ferida en xocar contra un cotxe a Terrassa

Hi ha hagut tTres accidents de trànsit durant el cap de setmana

El lloc de l'accident
El lloc de l'accident | GoogleMaps
Redacció
16 de setembre del 2019
Actualitzat a les 14:42h
Divendres, a les 18.44 h, la Policia Municipal va rebre una trucada telefònica on s'informava d’una col·lisió entre un turisme i un patinet a l’avinguda de Béjar, a l’alçada de la carretera de Matadepera. Una patrulla de la Policia Municipal va atendre a la conductora del patinet fins que va arribar una ambulància, que la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.



També divendres, a les 21.25 h, el 112 va alertar d’una col·lisió entre un turisme i una motocicleta a la cruïlla del carrer de Watt amb l’avinguda d’Àngel Sallent. Una patrulla de la Policia Municipal va atendre al motorista, que havia sofert erosions lleus al braç. Una ambulància el va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i el agents van realitzar l’informe tècnic d’accidents.

Finalment, diumenge, a les 20.31 h, el 112 va informar d’un accident de trànsit entre dos vehicles al carrer del Segura, amb la carretera N-150. Una patrulla de la Policia Municipal va atendre a la conductora d’un dels vehicles implicats, amb ferides lleus a causa de la col·lisió. Una ambulància la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van agafar dades del fets i van realitzar l’informe tècnic d’accidents.