VÍDEO L'Escuderia Osona s'endú el Ral·li de La Llana de Sabadell

Aquest cap de setmana s¡'ha celebrat la 20ena edició

El vehicle de l'Escuderia Osona
El vehicle de l'Escuderia Osona | Ral·li La Llana
Redacció
16 de setembre del 2019


L'Escuderia Osona, amb Albert Orriols i Lluís Pujolar, s'ha endut la 20ena edició del Ral·li de La Llana, que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Sabadell. La prova sabadellenca, que organitza el Motor Club Sabadell, ha comptat amb més de 100 inscrits, amb el village instal·lat al voltant del podi de sortida al Parc Catalunya.

La cursa, un cop més puntuable pel circuit català de Ral·lis d’Asfalt, constava de tres trams a doble passada, Els Sants, Santa Eulàlia, i Bigues i Riells. L’equip amb el dorsal 12 format per Jonatan Girón i Víctor Ruiz va bolcar el seu vehicle al primer tram, provocant el trencament de la caravana i retardant la prova uns 40 minuts.
 
La victòria de la prova i també en la categoria de Campionat de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt
de la prova ha estat per l’equip de l’Escuderia Osona, amb Albert Orriols i Lluís Pujolar, amb un Ford Fiesta WRC. Segons han estat Josep Bassas i Sergi Brugué amb un Peugeot 208 R2, que han aconseguit la victòria en la categoria de 2 Rodes Motrius, i tercers, han quedat Ramon Cornet i Dani Noguer amb molts problemes de temperatura al seu Peugeot 308 N5 durant tota la prova,