Un xoc entre dos patinets provoca ferides a un dels conductors

Ha passat aquest dilluns al carrer Pantà de Terrassa

Redacció
10 de setembre del 2019
Els patinets són cada vegada més utilitzats a la ciutat. La Policia Municipal de Terrassa ha informat que aquest dilluns hi ha hagut dos accidents de patinets i en els dos, els conductors han patit lesions.

El primer va ser a les 9.13 h, quan es va rebre una trucada a Prefectura de Policia Municipal
per informar de la caiguda fortuïta d’una persona que circulava amb un patinet pel carrer Pompeu Fabra, a l’alçada del carrer del Doctor Calsina.

Una patrulla s’hi va desplaçar, on va atendre a la persona ferida que es queixava d’un cop a la mà. Posteriorment hi va arribar una ambulància que la va atendre, sense que fos necessari el seu trasllat a un centre sanitari. Els agents van agafar dades dels fets i van realitzat l’informe tècnic de l’accident.

A la tarda, cap a les 16 h, una trucada del servei 112 informava d’una col·lisió entre dos patinets al carrer de Pantà, prop de la cruïlla amb el carrer de Suris. La patrulla que s’hi va desplaçar va observar que una de les persones conductores va resultar ferida.

En aquest cas l’ambulància sí que va ser requerida i va traslladar a aquesta persona a Hospital Universitari MútuaTerrassa. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accidents.