Set accidents de trànsit amb motos implicades durant el cap de setmana a Terrassa

Els accidents van ser quatre col·lisions i tres caigudes

Redacció
09 de setembre del 2019
Actualitzat a les 17:08h
Des divendres, agents i dispositius de la Policia Municipal han intervingut en diferents accidents amb vehicles i motocicletes implicades. A les 9.34 h de divendres, es va produir una col·lisió entre un turisme i una motocicleta a l’avinguda de Jaume I, a l’alçada del carrer del Prat de la Riba. El motorista va ser traslladat per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Cap al migdia, a les 15.35h, un altre motorista va ser traslladat al mateix centre sanitari per una ambulància per ser atès de les ferides patides per una caiguda a la plaça del Doré. També el divendres, a les 18.38h, es va rebre la comunicació d’una col·lisió entre una furgoneta i una motocicleta a la C-58, a l’alçada del lateral del quilòmetre 17. El conductor de la motocicleta va ser traslladat a l’Hospital de Terrassa.

Dissabte, a les 13.44 h, un motorista va caure al carrer d’Europa, entre els carrers d’Itàlia i Luxemburg. El motorista va resultar ferit, raó per la que una ambulància el va traslladar al servei d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. A les 18.15 h de dissabte, es va rebre la comunicació d’una col·lisió entre un turisme i una motocicleta a la rotonda de l’avinguda del Tèxtil amb l’avinguda de Can Jofresa.

En aquest cas va ser necessària la presència de Bombers de Terrassa, ja que es va informar que sortia fum del turisme implicat. El motorista va ser atès pel personal sanitari i traslladat posteriorment a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Cap a les 20 h també de dissabte, es va informar de la caiguda d’un motorista al carrer de Volta, a l’alçada del carrer d’Arquímedes. Sotmès a les proves de detecció de begudes alcohòliques, el conductor de la motocicleta va donar un resultat estimatiu de 0,70mg/l, raó per la que serà investigat per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

Finalment, a les 22.48 h del mateix dia, es va produir una col·lisió entre dos motocicletes a la cruïlla del carrer de Cervantes amb el carrer de Pantà. Segons sembla, un dels implicats va marxar del lloc sense facilitar les dades, i l’altre va ser atès al lloc per personal sanitari desplaçat al lloc. Aquesta persona va ser traslladada a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.