El Centre Cultural Terrassa exhaureix les cinc funcions d’El Tricicle

Més de 3.600 espectadors assistiran a Hits, l’espectacle amb què El Tricicle s’acomiada dels escenaris

HITS es podrà veure al Centre Cultural Terrassa el mes de setembre.
HITS es podrà veure al Centre Cultural Terrassa el mes de setembre. | Cedida
Redacció
09 de setembre del 2019
Actualitzat a les 11:41h
Tricicle presenta aquesta setmana al Centre Cultural Terrassa Hits , –acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent–, el muntatge que serveix a la companyia per acomiadar-se dels escenaris i on repassen els 39 anys de trajectòria. L’espectacle recull els millors moments del trio format pels còmics Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia.

Més de 3.600 espectadors assistiran a Hits, l’espectacle amb què El Tricicle s’acomiada dels escenaris. El trio humorístic fa parada a Terrassa aquest dijous i fins diumenge.

Amb Hits és el desè muntatge teatral del Tricicle i ja l’han vist més de 175.000 espectadors en 35 ciutats diferents, entre les quals, Madrid, València, Bilbao o Sant Sebastià. L’obra recull 12 dels esquetxos més famosos de les seves obres anteriors: Manicomic, Exit, Slastic, Terrific, Entretres, Tricicle 20, Sit, Garrik i Bits. Tot i que amb Hits Gràcia, Sans i Mir faran les seves últimes actuacions, no vol dir que sigui una retirada total. Ja han confirmat que es mantindran com a productors i directors d’espectacles.