Avís per pluja intensa aquest dijous a Terrassa

L'ambient refrescarà

Núvols de tempesta sobre Sabadell
Núvols de tempesta sobre Sabadell | Albert Segura
NacióDigital
05 de setembre del 2019
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dijous hi ha un avís per pluja intensa a Sabadell. De matinada arribaran bandes de núvols alts que creuran el país d'oest a est i deixaran el cel mig ennuvolat en general fins a mig matí. A partir de llavors creixeran nuvolades al Prepirineu, quadrant nord-est i a la resta del litoral i prelitoral central que amb el pas de les hores s'estendran a altres punts del litoral i prelitoral sud i deixaran el cel molt ennuvolat o localment cobert. Al vessant nord del Pirineu el cel estarà entre mig i molt ennuvolat amb estones de cel cobert.

A partir de migdia s'esperen ruixats dispersos a l'interior del quadrant nord-est i a la resta del sector central del litoral i prelitoral, i són probables a la resta del Pirineu i a partir de mitja tarda a la meitat nord del litoral i prelitoral sud. Fins a mig matí també són probables precipitacions febles al vessant nord del Pirineu. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants, si bé localment podran ser abundants (entre 20 i 50 mm). Les precipitacions seran d'intensitat entre feble i moderada, localment fortes i acompanyades de tempesta i potser de calamarsa.

Temperatura mínima semblant o lleugerament més baixa. Màxima en descens, entre lleuger i moderat en conjunt i acusat al vessant nord del Pirineu. La mínima es mourà entre els 5 i 10 ºC al Pirineu, entre 8 i 13 ºC al Prepirineu, entre 10 i 15 ºC a la depressió Central i al prelitoral nord, entre 17 i 22 ºC al litoral central i sud, i entre 14 i 19 ºC a la resta. La màxima arribarà a valors d'entre 20 i 25 ºC al Pirineu, més baixa al vessant nord, i entre 24 i 29 ºC a la resta.