Comiat de l'agost amb sol i temperatures altes

Al final de la jornada arribaren núvols i possibles pluges

Avui es pot gaudir de la platja
Avui es pot gaudir de la platja | Albert Segura
NacióDigital
31 d'agost del 2019
Segons informa el Servei Meteorològic de Catalunya, aquest dissabte hi haurà cel serè o poc ennuvolat en general, si bé, a partir del final del matí creixeran nuvolades en zones de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A banda, hi haurà alguns intervals de núvols durant la tarda a la Costa Brava.

Durant la tarda s'esperen xàfecs a zones de muntanya d'intensitat entre feble i moderada. Aniran acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. S'acumularan quantitats de precipitació entre minses i poc abundants. Tot i això, seran localment abundants i fortes a punts de l'interior de la meitat nord.

La temperatura mínima serà semblant. Voltarà entre els 12 i 17 ºC al Pirineu i Prepirineu, entre els 16 i 21 ºC a la resta de l'interior, i entre els 19 i 24 ºC al litoral. La màxima serà semblant, o lleugerament més baixa a l'extrem nord-est. S'assoliran valors entre els 29 i 34 ºC en general, localment més altes a l'interior de les Terres de l'Ebre i a Ponent.