Desallotgen 13 famílies per l'incendi en un habitatge a Can Palet

Les flames deixen totalment calcinat el pis i provoques desperfectes en un altre

El carrer on s'ha declarat l'incendi
El carrer on s'ha declarat l'incendi | Google Maps
NacióDigital
30 d'agost del 2019
Actualitzat a les 16:28h
Un incendi en un habitatge al carrer Bages, declarat aquest dijous a la nit, va obligar desallotjar 13 famílies de l'edifici per precaució. La Policia Municipal de Terrassa va rebre l'avís a les 22.44 hores i, segons les primeres informacions, hi havia persones en un balcó del immoble. 

A més, els de la part superior es van haver de confinar. El pis on es van originar les flames, a la tercera planta, va quedar totalment calcinat, si bé no es van registrar danys estructurals ni afectació als serveis comunitaris. De la resta de pisos, únicament en un d’ells es van observar petits desperfectes. Una furgoneta estacionada a la via pública també presentava restes de carbó i cendra procedent de l’incendi.

D'altra banda, es va atendre  una persona amb problemes respiratoris, però no va ser necessari el seu trasllat a cap centre sanitari. 

Es desconeixen les causes que van provocar l'incendi i una vegada sufocat, agents de la Policia Municipal i Bombers van comprovar en tots els habitatges que no hi haguessin persones afectades per la inhalació de fum. Els Bombers van procedir a ventilar l’edifici permetent d’aquesta forma el retorn dels veïns evacuats als seus domicilis.

Fins al lloc es van desplaçar, sis dotacions dels Bombers, cinc ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), tres de policials i unes altres tantes dels Mossos d'Esquadra.