Enxampen un conductor que s'havia gravat conduint a 263 km/h per la C-33 al seu pas pel Vallès

Ho ha compartit a través de les xarxes socials

El comptaquilòmetres del vehicle.
El comptaquilòmetres del vehicle. | Mossos d'Esquadra
NacióDigital
29 d'agost del 2019
Els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Metropolitana Nord destinats al Grup de Recerca i Documentació (GRD) van denunciar penalment el 26 d’agost un home de 50 anys, veí d’Esplugues de Llobregat i nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir a una velocitat penalment punible.

L’home circulava a una velocitat de 263 km/h per la C-33, en un tram comprès entre Mollet i Montcada i Reixac, on la velocitat màxima era de 120 km/h i de 90 km/h amb l’agreujant que conduïa amb una sola mà i gravant-se amb vídeo.
Els investigadors del GRD van tenir coneixement d’un vídeo que es difonia per  les xarxes socials i que mostrava un home conduint a una velocitat penalment punible i gravant-se tant a ell mateix com al comptaquilòmetres i a la via.
 
Arran de l’anàlisi de les imatges i de les gestions realitzades pels investigadors es va poder determinar el punt quilomètric, la via per on circulava, el dia i l’hora, el vehicle amb què ho feia i, finalment, la seva identitat. El jutjat número 5 de Mollet del Vallès es farà càrrec de la instrucció d’aquest fet.