Els Castellers de Terrassa enceten la segona part del curs amb l'objectiu «d'aconseguir noves fites»

La primera actuació serà a Manresa l'1 de setembre

Imatge d'arxiu d'una de les actuacions castelleres
Imatge d'arxiu d'una de les actuacions castelleres | CDT
NacióDigital
21 d'agost del 2019
Els Castellers de Terrassa han acabat les vacances i aquest divendres tornen als assajos. Els blau turquesa encaren amb ganes el segon tram de la temporada castellera que els ha de servir per a consolidar "els èxits assolits" la primera part del curs i també per "aconseguir noves fites".

Els objectius passen per consolidar el tres i quatre de vuit descarregant-los el màxim nombre possible. L’altre és el dos de vuit amb folre, castell del que ja n’han fet bones proves enguany i que també té moltes possibilitats d’aparèixer en aquest segon tram. Però sense deixar de perdre de vista altres com el nou de set o el tres de set aixecat per sota.

El cap de colla, Josep Francesc Cortès, ha assenyalat que "es bons resultats" de la primera part del calendari "ens porten a poder fer passes endavant però la importància rau en ser un bon gruix de camises tant a plaça com els assajos, ens cal créixer de manera horitzontal" per poder fer canvis a tots els nivells.

Actuació a Manresa

La propera actuació dels Castellers serà el diumenge 1 de setembre a la Festa Major de Manresa, on seran al costat dels Tirallongues de Manresa i els Bordegassos de Vilanova. A més, una representació de la colla seran a Vilafranca del Penedès, en un dels actes previs de la Festa Major de la localitat. El vicepresident de l'entitat, Carles Bistué, participarà al debat casteller 1,2,3… Hi ha lloc per tantes colles a una ciutat?.

Bistué juntament amb altres personalitats del món casteller parlarà sobre aquelles ciutats que compten amb més d’una colla castellera. La taula rodona coorganitzada per la Colla Jove Xiquets de Vilafranca i Baròmetre Casteller, serà el dijous 22 a les 19h a l’Auditori del Vinseum.