Rull surt de la presó per assistir a l'operació del seu fill

Tornarà quan acabi la intervenció

Serà la tercera sortida de la presó de Rull
Serà la tercera sortida de la presó de Rull | ACN
NacióDigital
20 d'agost del 2019
Actualitzat a les 10:12h
Josep Rull ha sortit aquest dimarts al matí del centre penitenciari de Lledoners per acompanyar el seu fill a una operació. Aquesta és la tercera vegada que surt autoritzat pel Tribunal Suprem per proves mèdiques o operacions del fill.

Rull estarà custodiat fins que el seu fill surti de l'operació i tornarà quan hagi acabat la intervenció i hagi pogut veure el menor. 

El Suprem apuntava que el centre penitenciari de Lledoners "adoptarà les mesures de seguretat necessàries per al desplaçament a l'hospital, permanència amb custòdia i reintegrament" a la presó. També van advertir els Mossos d'Esquadra que evitin que la sortida "tingui un altre objecte diferent a l'autoritzat".

Rull ja ha abandonat la presó amb l'aval del Suprem en dues ocasions anteriors per assistir a proves diagnòstiques realitzades al menor. Aquestes sortides van ser autoritzades sobre la base del reglament penitenciari que preveu la sortida de les instal·lacions per motius humanitaris, entre ells una malaltia d'un familiar directe, per un temps a establir i sota mesures de seguretat.