A presó dos joves com a presumptes autors de tres robatoris amb violència a persones grans a Terrassa

Han comès tres estrebades de cadenetes d'or del coll a persones grans

Redacció
16 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:22h
Presó per a dos joves com a presumptes autors de tres robatoris amb violència a Terrassa. Els Mossos d'Esquadra els van detenir els dies 6 i 8 d'agost per haver comès tres estrebades de cadenetes d'or del coll a persones grans. Gràcies a la descripció facilitada per les víctimes i testimonis dels fets els agents, que estaven realitzant, el 6 d'agost, un dispositiu per tractar de prevenir aquests il·lícits, van localitzar un dels presumptes autors i el van detenir.

Els investigadors van aconseguir identificar un segon autor de les estrebades i posteriorment el 8 d'agost, el van detenir també a la ciutat. Es van realitzar gestions amb botigues de compravenda d'or i es van recuperar joies sostretes, que s'està treballant per retornar-les als legítims propietaris.

Els investigadors van aconseguir acreditar que els arrestats treballaven en equip per tal de sostreure joies a persones grans i que posteriorment als robatoris, un d'ells vendria les joies a botigues de compra venda d'or.

Els joves, amb 10 antecedents anteriors, van passar a disposició judicial i el jutge instructor va decretar el seu ingrés a presó. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions

Es dona la circumstància que dos setmanes abans, concretament el 19 de juliol, els mateixos dos joves havien estat detinguts coma a presumptes autors d'un robatori amb violència, de les mateixes característiques, a una persona d'edat avançada a Terrassa. La víctima havia estat ingressada per les lesions ocasionades en caure al terra i inclús, els joves havien arribat a agredir una persona que intentava impedir el fet.