Vacarisses invertirà més de 600.000 euros en millores a l’espai públic i en equipaments

Les millores es finançaran romanent líquid de tresoreria

Cruïlla del carrer Salvador Badia de Vacarisses.
Cruïlla del carrer Salvador Badia de Vacarisses. | GSV
Redacció
13 d'agost del 2019
L'Ajuntment de Vacarisses invertirà 619.345 euros en millorar l'espai públic, en equipaments i en estalvi energètic. En concret, aquests projectes es finançaran amb romanent líquid de tresoreria.

La major part d’aquest import (426.779,58 euros) correspon a dues inversions considerades financerament sostenibles: el projecte de cruïlla entre la carretera BV-1212 i el carrer Salvador Badia, amb l’objectiu de pacificar la zona que uneix l’illa de vianants i equipaments importants com el CAP, l’escola bressol El Cuc i l’escola de primària Pau Casals, i un pàrquing municipal, d’una planta i 58 places.

Altres inversions són la instal·lació de vestidors al camp de futbol de gespa i el canvi de la climatització del bar El Casal, ubicat en un local de titularitat municipal. També els projectes per continuar fomentant l’estalvi energètic, com una caldera de biomassa al poliesportiu i l’aposta per tecnologia LED i fotovoltaica a La Coma i una part del polígon industrial on encara hi ha pendent aquest canvi.

D’altra banda, es destinaran 31.120,80 euros com a despesa per promoure la Festa del Mussol de Torreblanca I, la renovació d’equips i llicències informàtiques que han quedat obsoletes, i el manteniment d’equipaments esportius i de l’escenari del Casal de Cultura, afectat per una plaga de termites.