Titelles i música, els plans d'aquesta setmana a Terrassa

El programa Fem l'Estiu s'allarga fins al 7 de setembre de 2019

Redacció
13 d'agost del 2019
Actualitzat a les 10:41h
L'estiu a Terrassa també es viu amb activitats per a tots els públics. Un any més arriba el Fem l'Estiu, un cicle que planteja un ampli ventall de propostes culturals i lúdiques que conviden a sortir al carrer i a gaudir més intensament de la nostra ciutat al llarg dels mesos d'estiu.

Música, teatre, circ, màgia, patrimoni, activitats infantils… En aquesta programació setmanal, de dimecres a divendres, es poden trobar un conjunt de propostes de petit format protagonitzades per artistes i companyies locals de diferents disciplines artístiques, pensades per a tota mena de públics: dels més petits als més grans, sense oblidar les especialment destinades a un públic més familiar.

Així, el Fem l'Estiu 2019 ens ofereix tres tipus de propostes, en funció del dia de la setmana. Els dimecres estan destinats a la programació de caràcter més generalista i familiar. Els dijous, els grans protagonistes són els concerts del cicle Sons dels temps, una combinació de música i patrimoni de diferents èpoques. I els divendres, el Fem l'Estiu tanca la setmana amb una programació pensada per a tot tipus de públics.

El cicle presenta, doncs, una oferta caracteritzada pel talent dels artistes, formacions i grups terrassencs, per la diversitat, per la voluntat d'arribar a tota mena de públics i per la seva presència a escenaris situats als diferents districtes de la nostra ciutat. Fem l'Estiu és una proposta per gaudir del bon temps, de la cultura i de la vida a l'aire lliure i de tot el que ens ofereix la vida cultural, esportiva i lúdica de Terrassa.

Calendari d'algunes activitats

Fem l'Estiu a Terrassa inclou dos itineraris del Museu de Terrassa sota el nom Refresc de Patrimoni; el VII Festival d'Estiu a la Seu, a càrrec de l'OCT 48; la jornada musical familiar Musik al Parc que tindrà lloc el dissabte 13 de juliol a la Carpa de Vallparadís; els Vespres Acústics Fred, programats per l'Associació La Tullida a la Torre del Palau; el 12è Cicle Sons del temps, l'acte i concert commemoratiu de la Diada del 4 de setembre; l'11è Festival de Circ de Terrassa organitzat per Tub d'Assaig a la plaça de l'Assemblea de Catalunya i altres carrers de la Maurina; i un gran nombre d'activitats culturals com titelles, màgia, música i animació distribuïts per diferents escenaris d'arreu de la ciutat.

 

Programa Fem Estiu2019 by naciodigital on Scribd