Un mort i quatre ferits en un xoc frontal a les Franqueses del Vallès

Han estat traslladats a l'Hospital de Granollers i al Parc Taulí de Sabadell

NacióDigital
11 d'agost del 2019
El conductor d'un cotxe accidentat aquest divendres a les Franqueses del Vallès ha mort hores després d'ingressar a l'hospital de Bellvitge. Segons informa el Servei Català del Trànsit, el sinistre va passar a les 15:36h al punt quilomètric 1,7 de la C-251, on dos turismes van xocar frontalment per causes que encara s'estan investigant. Fruit de l'accident, el conductor d'un dels cotxes va resultar ferit crític i va ser traslladat a Bellvitge, on ha mort.

Els quatre altres ocupants de l'altre vehicle van resultar ferits menys greus i també van ser traslladats a centres hospitalaris –dos a l'hospital de Granollers i els altres dos, al Parc Taulí de Sabadell-.
 
Arran de la incidència, es van activar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat per fer les tasques d'excarceració, a més de quatre ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El Servei Català del Trànsit recorda que, amb aquesta darrera víctima, són 101 les persones que han mort aquest 2019 en accident a les carreteres interurbanes.