Tres atropellaments amb ferits, dos d'ells de patinets, en un sol dia a Terrassa

Les tres víctimes van haver de ser traslladades a centres hospitalaris amb lesions lleus

Redacció
09 d'agost del 2019
Tres atropellaments amb ferits lleus durant el dimecres a Terrassa. Segons informa la Policia Municipal, el servei 112 va comunicar que s’havia produït un atropellament a l’aparcament interior d’un supermercat situat a la carretera de Montcada.

En arribar la dotació policial, es va comprovar que hi havia una persona ferida sent assistida per una ambulància que la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb ferides lleus.

A l’Avinguda Abat Marcet, d’altra banda, el 112 també va avisar, a la tarda,  d’un atropellament. Les unitats policials que es van desplaçar al lloc van comprovar que l’accident s’havia produït en sortir una menor de l’interior d’un establiment situat a l’avinguda i ser atropellada per un patinet elèctric que circulava per la vorera.

Com a resultat de l’impacte, la menor va caure a terra, es va donar un cop al cap i va ser traslladada per una ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa per ser assistida de les lesions.

Finalment, al vespre el servei 112 va informar que a la cantonada del passeig del Camp del Roure i el carrer d’Àlaba s’havia produït un atropellament.

Els fets es van produir quan el vianant que creuava la calçada del carrer d’Àlaba pel pas de vianants va ser colpejat per un patinet elèctric, que girava des del passeig del Camp del Roure. El vianant va ser traslladat per una ambulància amb ferides lleus a una cama a l’Hospital de Terrassa.