Tres persones detingudes per robar a l’interior d’un cotxe a Terrassa

El vehicle es trobava estacionat a la cantonada dels carrers de Mura i Vendrell

Redacció
09 d'agost del 2019
La Policia Municipal ha detingut tres persones per intentar robar en un vehicle que es trobava estacionat a la cantonada dels carrers de Mura i de Vendrell. L’avís va arribar d’un veí de la zona que va trucar a la Central del cos policial en veure des del seu domicili aquestes persones forçant la porta d’un vehicle.

Des de Central es van comissionar diverses dotacions policials que es van dirigir al lloc i van observar com un home es trobava al costat d’una furgoneta estacionada i que a l’interior d’aquesta hi havia un altre home, al seient del conductor.

També van veure com un home sortia corrent de l’interior d’un vehicle situat a la vorera contrària en direcció a la carretera de Castellar i va ser interceptat per una dotació policial.

Es va comprovar que el turisme estacionat presentava el bombí del pany d’una de les seves portes trencat i tirat a terra i la clau de contacte de dins del vehicle forçada.

El vehicle estava engegat en el moment de personar-se els agents. Davant d’aquests indicis, es va procedir a la detenció dels tres individus i a la instrucció de les oportunes diligències. En fer les comprovacions de les identitats dels detinguts a les bases de dades policials, es va comprovar que a un d’ells li constava també una crida i recerca per part d’un Jutjat.