Avui les piscines de Vallparadís i de la Maurina són gratis pel risc de calor

L’accés gratuït als equipaments serà per als col·lectius de risc entre les 10.30 i les 18 h

Piscina municipal de Vallparadís de Terrassa
Piscina municipal de Vallparadís de Terrassa | Anna Mira
Redacció
09 d'agost del 2019
Actualitzat a les 9:13h
Davant l’avís de situació de risc per calor emès aquest matí des del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), l’Ajuntament habilitarà de nou alguna de les mesures preses aquest estiu davant els avisos i alertes d’onada de calor.

Així, per demà, s’ofereix l’accés gratuït a les piscines municipals del Parc de Vallparadís i de la Maurina per a les persones incloses en els col·lectius de risc és a dir, persones majors de 65 anys; persones amb capacitats diverses; i nadons i menors de 7 anys acompanyats d’una persona adulta (en cas que hi vagin amb infants de 7 o més anys, aquests no estarien inclosos en la gratuïtat).

Aquesta mesura serà efectiva durant aquest divendres 9 d’agost, de 10.30 a 18 h, i respectant l’aforament del recinte.

L’avís de risc per calor emès aquest matí es basa en les previsions meteorològiques del Servei Meteorològic de Catalunya i per les afectacions que es preveu que se'n puguin derivar. Per demà, es preveu un episodi de calor amb superació de temperatures màximes extremes, especialment durant la tarda, que afecti a pràcticament tot el territori català. A la ciutat i a la comarca del Vallès Occidental, el nivell de risc és moderat, entre les 12 i les 18 hores.