Detingut el presumpte autor de diversos incendis forestals a Montcada

En els últims dies s'han registrat fins a cinc focs a la zona del Turó

Moment de la detenció del presumpte piròman
Moment de la detenció del presumpte piròman | Agents Rurals
Redacció
07 d'agost del 2019
Actualitzat a les 15:29h
La Policia Local de Montcada i Reixac ha detingut un home com a presumpte autor dels incendis que aquests darrers dies han afectat la zona del Turó de Montcada. El presumpte piròman ha passat a disposició dels Mossos d'Esquadra.

Concretament, a l'home, de 58 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Montcada i Reixac, se li atribueixen els incendis provocats durant els dies 1,17,25 i 31 de juliol i 4 d'agost a la mateixa zona del Turó de Montcada. Els Agents Rurals, a partir del tercer incendi, en observar que hi havia característiques similars i que tots s'havien originat a la mateixa zona, van iniciar un dispositiu especial de vigilància que va permetre identificar el seu autor dies després.

Concretament, segons han confirmat fonts de la Policia Local a NacióSabadell, l'home va ser sorprès mentre calava foc dins d'un bosc situat a l'interior del Parc Natural de Collserola, pel que va ser detingut, amb la col·laboració del cos local. El detingut havia posat un artefacte retardant consistent en una metxa i llumins, que va ser intervingut immediatament pels agents actuants alhora que s'estava practicant la seva detenció.

El detingut passarà a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Cerdanyola del Vallès.