Detingut el conductor d’una motocicleta robada després d'una persecució policial a Terrassa

Amb la motocicleta s'havien efectuat dos robatoris a vianants

Redacció
05 d'agost del 2019
Diumenge a les 11.15 hores del matí una dotació policial va ser advertida que hi havia una motocicleta estacionada sense conductor al barri de Torre-sana. Aquesta motocicleta constava com a sostreta i s’havia vist implicada en dos furts de telèfons mòbils a vianants, el dissabte al barri de Ca n’Anglada i el mateix diumenge al de Torre-sana.

Els agents de la Policia Municipal va realitzar un servei de vigilància del vehicle a fi d’identificar la persona que pogués conduir-la. Cap a les 16.21 h, la unitat policial va informar que un individu agafava la motocicleta i que es procedia a seguir-la, incorporant-se al servei altres unitats.

El seguiment es va realitzar per diversos carrers de la ciutat, que un cop el conductor de la motocicleta es va adonar de la presència policial, va iniciar una conducció temerària intentant fugir.

Finalment, el conductor escàpol va abandonar la motocicleta a terra i va fugir a peu, sent localitzat per una unitat policial sota un camió estacionat al carrer del Guadalquivir, procedint a la seva detenció.