Exampen una conductora beguda que després de saltar-se diversos semàfors en vermell acaba xocant amb un vehicle aparcat

La noia gairebé triplicava la taxa d'alcohol permesa

Redacció
01 d'agost del 2019
Actualitzat a la 13:04h
La Policia Municipal de Terrassa ha obert aquesta matinada diligències a una conductora que, després de cometre diverses infraccions, ha acabat perdent el control del vehicle, que ha col·lidit amb un d’estacionat.

Els fets han tingut lloc minuts abans de les 2 h d’aquesta matinada. A la 1.50 h, una patrulla en servei a l’avinguda del Vallès, a l’alçada de Les Arenes, ha vist un vehicle que circulava de forma temerària i l’ha començat a seguir, mentre a conductora del vehicle no respectava la fase vermella de tres semàfors en diferents cruïlles.

Finalment, el vehicle ha topat amb un d’estacionat i amb un mur, a la cantonada del carrer del Cavall Bernat amb el carrer de la Mola.

En aproximar-se al lloc de l’accident, els agents han pogut comprovar que la conductora presentava símptomes evidents de trobar-se sota la influència de begudes alcohòliques. Les proves d’alcoholèmia han donat resultats positiu de 0,67 i 0,69 mg/l.

Una ambulància ha traslladat a l’Hospital Universitari de MútuaTerrassa la conductora, que presentava lesions aparentment lleus. El cotxe estacionat ha acabat parcialment a sobre de la vorera a conseqüència de l’impacte, i la patrulla ha sol·licitat una grua d’Egarvia que l’ha tornat a deixar on era i ha estacionat també el vehicle de la infractora.

Els agents han confeccionat les corresponents denúncies administratives relatives a les infraccions comeses i han instruït diligències penals.