aeroport de sabadell

José Andrés Domínguez Mates, nou director de l'Aeroport de Sabadell

El fins ara director, Juan Crespo Sánchez, ha estat nomenat responsable de l'Aeroport de Reus

per Redacció , 31 de juliol de 2019 a les 12:00 |
José Andrés Domínguez, nou director de l'Aeroport de Sabadell | AENA
Aquesta informació es va publicar originalment el 31 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els aeroports de Girona-Costa Brava, Reus i Sabadell tindran, a partir del 20 de setembre, nous directors. Vicent Pallarès Piqué, actual director de l'Aeroport de Reus, ha estat nomenat per Aena nou responsable de l'Aeroport de Girona-Costa Brava en substitució de Lluís Sala Montero, que es jubila; Juan Crespo Sánchez assumeix la direcció de l'Aeroport de Reus i cessa com a director de l'Aeroport de Sabadell, on serà rellevat en el càrrec per José Andrés Domínguez Mates.

José Andrés Domínguez Mates és Enginyer Tècnic Industrial i Enginyer Superior en Automàtica i Electrònica Industrial per la Universitat Politècnica de Catalunya. Ha realitzat el Màster d'Instal·lacions en Edificis per la Fundació Politècnica de Catalunya.


Es va incorporar a Aena el 1998, a l'àrea d'Enginyeria i Manteniment de l'aeroport barceloní, on ha exercit diferents responsabilitats, entre les quals destaquen haver estat cap de la secció de baixa tensió (2003-2005) i cap del departament d'energia elèctrica (2007-2008). En l'actualitat i des de setembre de 2008, José Andrés Domínguez és responsable del departament de sistemes elèctrics de l'Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat.

A més de la seva àmplia experiència, de la seva última etapa destaquen, entre els seus assoliments, la participació en la posada en marxa del sistema d'energia associat a la inauguració de la Terminal T1, la participació en l'obtenció de la Certificació de l'aeroport, la modernització de les instal·lacions de la Terminal T2 o la implantació de tecnologies eficients que millorin el servei reduint el consum.

 

Participació