urbanisme

El carrer de Miquel Vives canvia el sentit

També es modifica la programació dels semàfors de la cruïlla del carrer de Colom i l’avinguda de Jacquard per millorar el pas de vianants

per La torre del Palau , 31 de juliol de 2019 a les 17:10 |
El carrer de Miquel Vives canvia de sentit de circulació a partir d’aquest dimecres, 31 de juliol, en el seu tram entre el carrer d’Igualtat i la rambla de Sant Nebridi. Així, la circulació al carrer anirà d’est a oest per tal que el tram comprès entre els carrers de Colom i d’Igualtat tingui la mateixa direcció.

Amb aquest canvi, quedarà inutilitzat el gir a l’esquerra que feien els vehicles que circulaven pel carrer d’Igualtat, mentre que els cotxes que es desplacin per la rambla de Sant Nebridi, en direcció nord, podran realitzar el gir a l’esquerra per desplaçar-se cap al sud de la ciutat.


Aprofitant que a l’agost es redueix el trànsit rodat, a partir d’avui dimarts es modifica la programació dels semàfors que hi ha a la cruïlla del carrer de Colom amb l’avinguda de Jacquard.

L’objectiu és simplificar les fases dels vehicles que provenen de la carretera de Castellar i de l’avinguda de Jacquard i que s’incorporen al carrer de Colom, donar més temps de verd als i les vianants per creuar i, alhora, reduir el seu temps d’espera.


Els darrers mesos, l’Ajuntament ha elaborat un estudi per determinar els canvis de mobilitat a introduir en el futur àmbit delimitat com a Zona de Baixes Emissions (ZBE). Aquestes dues actuacions s’emmarquen dins d’aquest informe, que inclou actuacions a l’interior de l’àmbit com la delimitació de nous carrers per a vianants, canvis de sentit, mesures d’accessibilitat per als vianants i millors condicions de circulació per a la bicicleta.

 

Participació