Detingut el conductor d’un ciclomotor sense permís per fugir de manera temerària

Va passar dilluns a la nit al carrer de Prat de la Riba

Incendi al costat de l'Hospital de Terrassa.
Incendi al costat de l'Hospital de Terrassa. | Cedida
Redacció
30 de juliol del 2019
La Policia Municipal de Terrassa va detenir ahir dilluns el conductor d’un ciclomotor que circulava sense permís després de fugir circulant de manera temerària. Els fets van tenir lloc a les 22.21 h al carrer de Prat de la Riba.

A aquesta hora, una patrulla va observar un ciclomotor ocupat per dues persones circulant de forma sospitosa per aquest carrer. Els agents van fer al conductor indicacions perquè s’aturés, però aquest va ignorar-les i va marxar del lloc fent mitja volta, és a dir en sentit contrari, i fugint després per diferents carrers, circulant de forma temerària i per sobre de la vorera en alguns moments.

L’infractor va aconseguir arribar a l’avinguda de Jaume I, que va enfilar en direcció nord, però pocs metres després, a la cruïlla amb el carrer del Doctor Ferran, una patrulla va interceptar el ciclomotor.

El conductor va abandonar el vehicle i va fugir corrents, fins que els agents el van aturar a la cantonada del carrer de Girona amb Poetessa Caparà.

En identificar el conductor, els agents van comprovar que aquest no havia obtingut mai cap permís de conduir, motiu pel qual el van detenir per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit.

A més, el conductor serà investigat per un presumpte delicte de conducció temerària i per resistència i desobediència als agents de l’autoritat.