La zona blava de Terrassa, gratuïta durant el mes d'agost

El centre tindrà menys dies de gratuïtat

Redacció
29 de juliol del 2019
Actualitzat el 30 de juliol a les 9:02h
Una plaça de la zona blava
Una plaça de la zona blava | Albert Segura
La zona blava més propera al centre de Terrassa serà gratuïta entre el 5 i el 25 d’agost, ambdós inclosos, mentre que, més enllà d’aquesta zona, els parquímetres estaran desconnectats durant tot el mes, de l'1 al 31 d'agost ambós inclosos. Aquest és el vuitè any consecutiu que l’Ajuntament de Terrassa aplica diferents criteris a les zones blaves, segons les necessitats.

Darrerament, s’ha constat que els períodes de vacances de la ciutadania s’han diversificat. Això fa que l’activitat comercial a la ciutat, sobretot al Centre, mantingui una intensitat força elevada durant els primers i últims dies d’agost, i en conseqüència, la demanda d’aparcament es mantingui en nivells molt similars a la resta de l’any. Per aquest motiu es manté l’activitat de la zona blava més propera al centre els dies que es preveu una major necessitat d’aparcament de rotació.

Aquesta zona més cèntrica és la delimitada pel perímetre que formen els vials de carretera de Montcada, carrers de Galileu (inclosa la plaça de Josep Freixa i Argemí), de Sant Valentí, de Sant Antoni i de Topete.

La resta de zones blaves de la ciutat seran gratuïtes durant tot el mes d’agost, de l’1 al 31, ja que l’experiència demostra que la necessitat d’aparcament de rotació es redueix considerablement durant aquestes dates.

Terrassa disposa ara de 134 parquímetres,19 dels quals operen amb pagament de targeta online, i d’un total de 1.971 places de zona blava. L’Ajuntament de Terrassa informarà la ciutadania de les condicions excepcionals de l’agost a la zona blava amb cartells als parquímetres, al web municipal i amb missatges a les xarxes ¡ socials.