Un home mata la seva dona a Terrassa i s'entrega

L'autor confés ha estat detingut a comissaria

Edifici on s'ha produït l'assassinat d'una dona a mans del seu home a Terrassa.
Edifici on s'ha produït l'assassinat d'una dona a mans del seu home a Terrassa. | Anna Mira
24 de juliol del 2019
Actualitzat a les 14:56h
Un home ha matat la seva dona en un pis al centre de Terrassa, tal i com ha pogut confirmar NacióDigital. El crim masclista ha tingut lloc aquest dimecres al matí en un bloc del passeig del Vapor Gran, a tocar del carrer del Portal Nou. L'home s'ha entregat posteriorment a la policia espanyola i ha confessat l'assassinat.

Els Mossos s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han confirmat que el cadàver de la víctima es trobava a l'interior del domicili. L'autor confés ha estat detingut i passarà en les properes hores sota custòdia dels Mossos, que s'han fet càrrec de la investigació. A hores d'ara els agents mantenen l'edifici custodiat i han evacuat la terrassa d'un bar, al costat de la porta.

Segons fonts properes l'home respondria a les inicials M.P.S i seria advocat mentre que la víctima era metgessa. Tindrien uns quaranta anys amb dues filles de 12 i 15 anys.

L'Ajuntament de Terrassa ha decretat tres dies de dol a la ciutat. Es farà una concentració al CAP Est on la dona treballava aquest dijous 25 de juliol a les 12 hores. I a les 13 hores es farà un minut de silenci davant de l'Ajuntament.
 

Crim masclista a Terrassa Foto: Anna Mira
 

Crim masclista a Terrassa Foto: Anna Mira
 

Crim masclista a Terrassa Foto: Anna Mira