Nou avís per altes temperatures aquest dimecres a Terrassa

Les temperatures tocaran sostre aquesta setmana, especialment a l'interior on es podria arribar als 40 graus

La calor tornarà a picar fort aquest dimecres
La calor tornarà a picar fort aquest dimecres | Emili Vilamala
NacióDigital
24 de juliol del 2019
Actualitzat a les 9:28h
Aquest dimecres es manté vigent l'avís per l'onada de calor, que es va intensificar ahir. Serà aquesta setmana, especialment a l'interior del país, on les temperatures tornaran a tocar sostre arribant en alguns casos els 40 graus.

Temperatura similar, tot i que la mínima podrà pujar lleugerament. L'ambient serà molt calorós a les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada. L'ambient serà molt calorós a les hores centrals del dia i xafogós al litoral durant tota la jornada. La mínima es mourà entre 13 i 18 ºC al Pirineu, entre 16 i 21 ºC al Prepirineu, entre 18 i 23 ºC a la depressió Central i prelitoral i entre 19 i 24 ºC al litoral. La màxima es mourà entre 30 i 35 ºC al litoral, entre 32 i 37 ºC al Pirineu, entre 36 i 41 ºC a Ponent i entre 34 i 39 ºC a la resta del país.
 
El cel estarà serè o poc ennuvolat per alguns núvols alts en general, tot i que de matinada i a partir del vespre arribaran intervals de núvols per l'oest. Al centre de la jornada creixeran núvols d'evolució diürna al Pirineu que podran deixar el cel mig o molt ennuvolat. Independentment, fins a primera hora del matí i al final del dia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, sobretot a l'extrem sud i a la Costa Brava.