Arriba el segon Tropical Riot d'Ullastrell amb grups vallesans i internacionals com a caps de cartell

Els organitzadors del festival de música punk rock volen consolidar el festival com lloc trobada de referència

Presentació del segon festival Tropical Riot d'Ullastrell.
Presentació del segon festival Tropical Riot d'Ullastrell. | Anna Mira
27 de juliol del 2019

Després de l'èxit inesperat del primer festival de música Tropical Riot d'Ullastrell, els organitzadors estan convençuts que la segona edició comptarà amb més assistència en un festival que busca ser un lloc de trobada de referència de la música punk rock. Enguany se celebrarà el dissabte 7 de setembre i com ja és habitual l'aposta passa per ser un festival diürn per a tots els públics.

Entre els caps de cartell d'enguany destaquen No fun at all, un grup suec que l'any vinent celebra els 25 anys de carrera punk i que el concert d'Ullastrell serà l'únic que faran a Catalunya. En l'àmbit internacional també tocaran els danesos The Movement o Buster Shuffle, una banda de Londres que toca ska i que amb el Tropical Riot serà la primera vegada que vénen a Catalunya.

En total hi ha nou bandes amb segell vallesà. En una roda de premsa a la Casa de la Música de Terrassa aquest dilluns al matí, els organitzadors han manifestat que un dels objectius és potenciar els grups catalans i en concret els vallesans. Tocaran els terrassencs Panellet, Encefálika FM de Rubí, La Inquisición d'Olesa de Montserrat, la terrassenca Aida Ststrings, Disaster Jacks de Sabadell, Djs d'Ullastrell i Olesa de Montserrat així com Violets a caball entre Terrassa i Barcelona. De fet, amb Violets, el festival apunta vol implicar-se perquè hi hagi més representació femenina als escenaris d'aquest estil musical.

El festival començarà a les 12 del migdia a la piscina municipal d'Ullastrell que estarà oberta al públic i on es faran alguns concerts acústics. A partir de les 17 hores l'activitat es traslladarà a la pista coberta d'Ullastrell.

Enguany els organitzadors aspiren a doblar les entrades de l'any passat i que un miler de persones gaudeixin del festival. "Volem un creixement sostenible", han afirmat els organitzadors. El festival comptarà amb una oferta gastronòmica amb opcions vegetarianes i veganes.

La primera edició del Tropical Riot va ser tot un èxit pels organitzadors amb la venda de 500 entrades. L'esdeveniment buscar ser un lloc de referència pels amants de la música punk rock però també un lloc per descobrir-la.