Dues persones detingudes per presumpte robatori amb violència a un establiment del Raval de Montserrat

Els agents de la Policia Municipal van intervenir diverses peces de roba sostretes i una navalla

Ajuntament de Terrassa
Ajuntament de Terrassa | GSV
Redacció
22 de juliol del 2019
La Policia Municipal de Terrassa va detenir dissabte les presumptes autores d’un robatori amb violència en un establiment comercial del Raval de Montserrat. Els agents van intervenir peces de roba sostretes i una navalla.

Els fets van tenir lloc minuts abans de les 15.30 h de dissabte. A aquesta hora, els agents de la Policia Municipal que prestaven servei a l’Ajuntament van sentir crits d’ajuda i van veure dues dones que corrien carregades amb bosses de roba. Un dels agents les va aturar al carrer de la Goleta, mentre arribaven al lloc més efectius de suport.

El personal d’un establiment comercial del Raval va dir als agents que aquestes persones havien sostret de la botiga set peces de roba, i que van agredir a una de les dependentes en el moment d’efectuar el robatori.

La patrulla va trobar a les bosses que portaven prop de 40 peces de roba, aparentment sostretes en diferents establiments, i una navalla. Els agents van detenir les dues dones per un presumpte delicte de robatori amb violència.