SORTEIG NacióDigital sorteja el llibre de Jordi Cuixart «Ho tornarem a fer»

El concurs és exclusiu per als subscriptors del diari i hi ha temps d'apuntar-s'hi fins divendres, 26 de juliol

Jordi Cuixart i la portada del seu llibre
Jordi Cuixart i la portada del seu llibre | Adrià Costa/ND
NacióDigital
24 de juliol del 2019
Després de 20 mesos a la presó, Jordi Cuixart no es rendeix a la resignació i la frustració. Manté intactes els seus valors i el convenciment que la desovediència civil és un "deure moral" davant de lleis injustes, i així ho reflecteix en el seu llibre, Ho tornarem a fer, publicat fa uns dies per Ara Llibres.

NacióDigital sorteja 5 exemplars del llibre de Jordi Cuixart entre els seus subscriptors. Hi ha temps d'apuntar-se fins el 26 de juliol a les 10:00, i podeu fer-ho aquí:

Bases del sorteig: 

- Per participar en aquest sorteig cal ser subscriptor de NacióDigital

- El termini per participar es tancarà el divendres, 26 de juliol, a les 10:00.

- Un cop fet el sorteig, NacióDigital contactarà per correu electrònic amb els guanyadors, que hauran de respondre confirmant l'acceptació del premi en el termini màxim de 7 dies. Si no es rep resposta s'adjudicarà l'exemplar al següent de la llista. 

- Els guanyadors podran recollir el seu premi en el termini màxim d'un mes a partir de la data del sorteig, a la seu de NacióDigital a Barcelona, ubicada la Rambla Catalunya, 15, 3r 2a, de dilluns a divendres (no festius) de 10:00 a 20:00. En cas que no es puguin desplaçar podran sol·licitar que se'ls enviï per correu ordinari.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la comunitat de subscriptors mitjançant el correu subscriptors@naciodigital.cat.