Detenen un conductor de matinada per anar begut, amb un vehicle robat i amb les llums apagades

Els agents l’han aturat després de cometre diverses infraccions de trànsit

Redacció
19 de juliol del 2019
A les 4 h de la matinada de divendres, una patrulla de la Policia Municipal en servei de vigilància ha observat un vehicle que circulava sense les llums enceses per l’avinguda de Jaume I, en sentit nord. En veure-ho, el agents han circulat darrera seu fent-li indicacions per aturar la marxa a la rambla de Francesc Macià.

El vehicle, però, ha continuat i ha accedit al carrer de Provença, sense respectar el semàfor en fase vermella d’aquesta via amb l’avinguda de Béjar, lloc on finalment s’ha aturat. El conductor, que es trobava indocumentat, ha estat sotmès a les proves d’alcoholèmia, amb un resultat positiu de 0,54 mg/l.

En no presentar cap identificació, una patrulla policial s’ha personat al lloc on el conductor ha manifestat que residia. Allà, una persona ha confirmat que, efectivament, l’infractor residia allà des de feia poc temps, però que el vehicle que conduïa era de la seva propietat i el conductor infractor l’havia agafat sense el seu permís, motiu pel qual presentaria denúncia per la sostracció.

Davant d'aquesta situació, els agents han procedit a detenir al conductor per un presumpte delicte de furt d’ús de vehicle a motor. En consultar les dades del vehicle, els agents han comprovat que el vehicle es trobava sense assegurança, fet pel qual ha estat sancionat el propietari.