FOTOS El CSV atura un nou desnonament

Finalment ha quedat suspès

El CSV celebrant que el desnonament s'ha aturat.
El CSV celebrant que el desnonament s'ha aturat. | Anna Mira
17 de juliol del 2019
Actualitzat el 18 de juliol a les 8:15h
La plaça del Celler de Terrassa s'ha omplert de nou aquest matí de samarretes grogues del Colectivo Sin Vivienda (CSV) per evitar que Georgel i la seva família fossin desnonats de casa seva. Segons ha explicat el mateix implicat a LaTorre, el d'avui era el quart avís de desnonament que la família ha rebut en els últims cinc mesos.

Fa dos anys que Georgel amb la seva dona embarassada i el seu fill d'un any i mig van ocupar un pis en el número 1 de la plaça del Celler per evitar quedar-se al carrer. El llogater del pis on vivien abans no els va renovar el contracte i sense familiars amb qui quedar-se es van veure abocats a ocupar un habitatge buit. Segons Georgel des de Serveis Socials no els ho han posat fàcil i espera que ara la situació canviï.

Tot i que avui s'esperava la presència dels Mossos d'Esquadra, finalment no han vingut i el desnonament ha quedat suspès fins a nou avís. El d'avui és un de tants desnonaments que els col·lectius a favor de l'habitatge aconsegueixen aturar a la ciutat i evitar que famílies senceres es quedin al carrer, a l'espera d'un pis de lloguer social.
 

El CSV celebrant que el desnonament s'ha aturat. Foto: Anna Mira

 

Reunió del CSV abans del desnonament. Foto: Anna Mira