«The Martian», tanca el cicle de cinema a la fresca del mNACTEC

La projecció tindrà lloc dijous 18 de juliol a les 21.30 hores, al pati històric del Museu

Façana del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).
Façana del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). | Anna Mira
Redacció
17 de juliol del 2019
Actualitzat a les 15:51h

El Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) organitza el proper dijous 18 de juliol, la darrera sessió del cicle de cinema a la fresca “Una mirada a l’espai” amb la pel·licula The Martian (Marte). La projecció tindrà lloc a les 21.30 hores, al pati històric del Museu. 

The Martian (Marte) (EUA, 2015) narra la història de l’astronauta Mark Watney, que durant una missió tripulada a Mart, és donat per mort després d’una terrible tempesta i abandonat per la tripulació, que posa rumb de tornada a la Terra. Però Watney ha sobreviscut i es troba atrapat i sol a l’hostil planeta vermell. Amb subministraments escassos, haurà de recórrer a l’enginy i l’instint de supervivència per trobar la manera de comunicar a la Terra que continua viu.
 
El preu de l’entrada és de 2 euros i es recomana reservar entrades prèviament a través del web. La projecció comença a les 21.30 hores i les portes del pati s’obriran mitja hora abans amb servei de bar.
 
The Martian (Marte) tanca el cicle de cinema a la fresca del mNACTEC d’enguany, que ha inclòs també la projecció de les pel·lícules First Man (El primer hombre) i Sergio & Serguéi.
 

El mNACTEC

El mNACTEC és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i té com a missió mostrar permanentment la implantació i l'evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, especialment, la seva implicació i incidència social. La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l'arquitecte Lluís Muncunill, construït entre 1907 i 1908 i declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) el 2019.