estiu 2019

Aquests són els punts de vigilància i prevenció d'incendis a Terrassa

Els voluntaris forestals

per La torre del Palau, 17 de juliol de 2019 a les 12:30 |
Lluïsa Melgares en la visita als Voluntaris Forestals de Terrassa. | Aj. Terrassa
Aquesta informació es va publicar originalment el 17 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Com cada estiu, els Voluntaris Forestals de Terrassa treballen per vigilar i prevenir incendis a la ciutat i els seus entorns. Una tasca de molta importància sobretot enguany amb les altes temperatures que s'han registrat les últimes setmanes i que han incrementat el risc d'incendi.

Les nfraestructures de vigilància i prevenció de la ciutat són el punt de guaita situat al camí de Can Gonteres, l'Estació Meteorològica Automàtica (EME) de Terrassa, a la zona de Can Poal, i el punt d'aigua d'extinció d'incendis de Can Ribes.


La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Lluïsa Melgares, i el regidor de Seguretat, Via Pública i Protecció Civil, Xavier F. Rivero, han visitat els Voluntaris Forestals de Terrassa en la seva tasca de vigilància i prevenció d’incendis. Ho han fet acompanyats del Coordinador de Voluntaris Forestals Terrassa, Xavier Corominas, i el Cap Operatiu de Vigilància del cos, José Antonio Chacón.

 

Participació