El Centre Cultural Terrassa obre una cinquena funció d’El Tricicle després d'exhaurir totes les entrades

El Tricicle s’acomiada dels escenaris amb l’espectacle "Hits" i es preveu superar els 3.500 espectadors a Terrassa

HITS es podrà veure al Centre Cultural Terrassa el mes de setembre.
HITS es podrà veure al Centre Cultural Terrassa el mes de setembre. | Cedida
Redacció
16 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:30h
El Centre Cultural Terrassa ha obert una cinquena funció per veure "HITS" l'últim espectacle d'El Tricicle. Serà el diumenge 15 de setembre a les 18.30 h. L'equipament cultural ha decidit posar a la venda entrades per una nova funció després d'exhaurir totes les butaques de les quatre anteriors.

Els tres còmics diuen adéu als escenaris amb "HITS", un espectacle humorístic on es recullen els millors moments de la seva trajectòria. Acrònim d’Humor Intel·ligent Trepidant i Sorprenent (HITS), és el muntatge que serveix a la companyia per acomiadar-se dels escenaris i on repassen els 39 anys de trajectòria. Fan parada a l'escenari del Centre Cultural Terrassa els dies 12, 13, 14 i 15 de setembre i les entrades ja estan a la venta. 

L’espectacle recull els millors moments del grup i fins ara, és l’espectacle més llarg produït pels còmics Carles Sans, Paco Mir i Joan Gràcia. El grup assegura que els espectadors sortiran esgotats de l’espectacle perquè la gent riu més de 400 vegades durant tota la sessió. Amb ‘Hits’ és el desè muntatge teatral del Tricicle i ja l’han vist més de 175.000 espectadors en 35 ciutats diferents, entre les quals, Madrid, València, Bilbao o Sant Sebastià.

L’obra recull 12 dels esquetxos més famosos de les seves obres anteriors: Manicomic, Exit, Slastic, Terrific, Entretes, Tricicle 20, Sit, Garrik i Bits. Tot i que amb Hits Gràcia, Sans i Mir faran les seves últimes actuacions, no vol dir que sigui una retirada total. Ja han confirmat que es mantindran com a productors i directors d’espectacles.