Vega sobre la Diputació: «Defensaré Terrassa com a motor capital en el territori vallesà»

La presidència de la Diputació torna a mans socialistes gràcies a un pacte amb JxCat

Ple de constitució de la Diputació de Barcelona
Ple de constitució de la Diputació de Barcelona | ACN
Redacció
15 de juliol del 2019
L'alcaldessa socialista de l'Hospitalet de Llobregat, Núria Marín, va ser escollida presidenta de la Diputació de Barcelona gràcies al pacte entre el seu partit i Junts per Catalunya (JxCat).El primer secretari del PSC a Terrassa i regidor a l’Ajuntament, Alfredo Vega, ha assegurat que "les polítiques de la Diputació poden fer créixer els municipis i en això treballarem, cercant la igualtat d’accés als serveis i lluitant contra les desigualtats socials que existeixen en el territori". 

Vega ha estat nomenat diputat al ple de la Diputació de Barcelona. Vega ha assegurat que "des d’aquesta institució supramunicipal també treballaré per Terrassa, continuaré defensant la seva importància com a motor capital en el territori vallesà, a la corona metropolitana i a Catalunya".

El socialista terrassenc també ha destacat el paper de la Diputació de Barcelona, "una institució amb una capacitat econòmica important, que podrà desenvolupar projectes diversos que englobaran sovint diferents municipis, promovent l’equitat territorial". Segons el regidor
terrassenc "Terrassa continua sent una prioritat per a mi. Des d’aquesta institució supramunicipal també treballaré per la ciutat, continuaré defensant la importància de Terrassa com a motor capital en el territori vallesà, però també dins la corona metropolitana i dins de Catalunya".

Vega ha recordat que Terrassa és un pol important d’indústria que genera activitat econòmica, i cal que se’ns reconegui la centralitat i es doti Terrassa de les infraestructures i els serveis que necessita" ha conclòs Vega, que ha insistit en la necessitat de treballar de manera conjunta des de diversos municipis i comarques “per aconseguir objectius comuns”.

En la primera votació no ha obtingut la majoria absoluta necessària, però en la segona han estat suficients els 23 suports del PSC i de JxCat. Marín assumeix d'aquesta manera el lideratge d'una de les principals institucions del país -la tercera per pes pressupostari- i recupera per als socialistes una plaça perduda el 2011.