Universitats

Dues carreres de la UAB, entre les 10 més populars a Catalunya

La Universitat de Barcelona monopolitza el podi de graus més sol·licitats amb Medicina, ADE i Psicologia

per NacióDigital , 12 de juliol de 2019 a les 13:18 |
Universitat Autònoma de Barcelona | UAB
Aquesta informació es va publicar originalment el 12 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Ja es coneix quina és la carrera universitària amb la nota de tall més alta i també quin és el grau més popular entre els estudiants catalans. Segons les dades facilitades per Universitats a partir de la primera assignació, el rànquing d'estudis més sol·licitats compta amb dues carreres de la UAB, i està liderat per Medicina a la Universitat de Barcelona, que suma 1.100 sol·licituds, amb tan sols 172 places disponibles.

En segon lloc hi ha Administració i Direcció d'Empreses, també a la Universitat de Barcelona. En aquest cas, el percentatge d'estudiants que podran accedir és molt més elevat, ja que disposa de 800 places, tan sols 140 menys que sol·licituds rebudes. Tanca el podi el grau de Psicologia -de nou, a la UB- amb 813 peticions d'accés.


El primer centre que no sigui la UB apareix, precisament, en el quart lloc. Es tracta de la Universitat Autònoma de Barcelona pel seu grau en Medicina. Dels 654 alumnes que han aplicat per entrar-hi, o podran fer 320.

Així queda el TOP-10 de carreres i universitats populars

 

Participació