La llibreria Synusia arriba al centenar de sòcies però demana un acte de compromís als ciutadans

Sota el lema "no estem soles, cal multiplicar-nos!", fan una crida per aconseguir que el projecte sigui sostenible

Trobada amb socis de Synusia.
Trobada amb socis de Synusia. | Cedida
Redacció
10 de juliol del 2019
La llibreria Synusia ha arribat a les 100 sòcies. Un objectiu que "contribueix a la lluita per la sostenibilitat de Synusia a través de noves vies de suport social a les llibreries". No obstant això, en un comunicat demanen el compromís dels ciutadans a l'hora de comprar llibres. "Comprar els vostres llibres a llibreries independents és un acte de compromís amb totes les llibreries que no volem baixar persianes", asseguren pocs dies després que la llibreria La Temerària, també de Terrassa, manifestés la seva greu situació econòmica.

Amb el lema de "no estem soles, cal multiplicar-nos!", la llibreria Synusia, situada al carrer montserrat 136 de Terrassa, anima a la gent a sumar-se al projecte que recorden que encara no és sostenible. "Comptar amb sòcies ens permet explorar la venda del llibre sense dependències de les grans editorials, amb ànim d’oferir a la ciutat un catàleg divers i crític en un moment en que el món del llibre està en plena transformació".

Synusia ofereix una 80 d'activitats a l'any basades en el pensament compartit, transfeminista i antiracista així com també treballa per socialitzar amb famílies, escoles i ampes el capital formatiu i relacional amb el que la llibreria compta dins el món coeducatiu ja sigui assessorant o proposant activitats vinculades al llibre.