«Sergio & Serguéi», aquest dijous al cicle de cinema a la fresca del mNACTEC

La projecció tindrà lloc dijous 11 de juliol a les 21.30 hores, al pati històric del Museu

Façana del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC).
Façana del Museu Nacional de la Ciència i la Tècnica de Catalunya (mNACTEC). | Anna Mira
Redacció
10 de juliol del 2019
Actualitzat a les 11:16h

Després de la primera sessió, el Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) projecta una nova pel·lícula dins del cicle de cinema a la fresca. Aquest dijous 11 de juliol, es podrà veure el film Sergio & Serguéi (Cuba, 2017). La projecció tindrà lloc a les 21.30 hores al pati històric del Museu.

La pel·lícula narra la història entre Sergio, radioaficionat i professor de Marxisme que no sap què fer per reorientar la seva vida, i Serguéi, l'últim cosmonauta soviètic, que es troba gairebé oblidat en l'avariada estació espacial Mir. Sergio i Serguéi es comuniquen, començant l’inici d‘una amistat que els ajudarà a enfrontar els canvis que tenen lloc en els seus països, quan l’antiga URSS es desintegra i Cuba entra en una gran crisi econòmica

El preu de l'entrada és de 2 euros i es recomana reservar entrades prèviament a través del web. La projecció comença a les 21.30 hores i les portes del pati s'obriran mitja hora abans amb servei de bar. El dijous 18, a les 21.30 hores, el film The Martian (Marte) (EUA, 2015) tancarà el cicle de cinema a la fresca.

El mNACTEC

El mNACTEC és un dels tres museus nacionals reconeguts pel Parlament de Catalunya i té com a missió mostrar permanentment la implantació i l'evolució dels avenços científics i tècnics a Catalunya, la seva aplicació industrial i, especialment, la seva implicació i incidència social. La seu del mNACTEC està situada a Terrassa, en un dels edificis fabrils més emblemàtics del modernisme català: el Vapor Aymerich, Amat i Jover, antiga fàbrica tèxtil dissenyada per l'arquitecte Lluís Muncunill, construït entre 1907 i 1908 i declarat Bé Cultural d'Interès Nacional (BCIN) el 2019.