empresa

L'empresa de Terrassa Pastisart compra una fàbrica a Segòvia i integrarà els seus 148 treballadors

La companyia va facturar 41 milions d'euros l'any passat, un 5,6% més que el 2017

per La torre del Palau, 10 de juliol de 2019 a les 10:20 |
Fàbrica de Pastisart a Roda de Barà. | GSV
L'empresa terrassenca Pastisart ha tancat un preacord amb la multinacional Cerealto Siro Foods per a la compra d'una fàbrica de brioixeria a El Espinar (Segòvia) i integrarà els 148 treballadors de la planta castellana, a qui rmantindrà les condicions laborals.

Pastisart, que és una empresa familiar de productes de brioixeria de forn i congelats, té la seu a Terrassa i una fàbrica a Roda de Berà. Segons fonts de l'empresa, l'operació forma part el pla estratègic posat en marxa per Pastisart per consolidar-se a nivell estatal i augmentar la seva presència internacional.


L'any passat, l'empresa catalana va facturar 41 milions d'euros, un 5,6% més respecte l'any anterior i una xifra de negoci rècord a la història de la companyia. La consellera delegada de Pastisart, Núria Betriu, ha assegurat que l'adquisició de la planta de El Espinar "suposa augmentar la capacitat productora de la companyia, augmentar la gamma de productes per a tots els clients nacionals i internacionals i seguir apostant per la qualitat, la innovació i l'orientació al client".

Per la seva part, el conseller delegat de Cerealto Siro Foods, Luis Ángel López, ha comentat que l'operació ajudarà l'empresa "a seguir focalitzar-nos en la nostra aporta estratègica per les categories globals de Galetes, Cereals i Pasta", on la companyia vol concentrar els recursos operatius i financers.

 

Participació