El govern local dóna suport a llibreria La Temerària que travessa dificultats econòmiques

L'Ajuntament aposta pel comerç de proximitat i el seu paper en el teixit social i econòmic de la ciutat

Reunió de l'Ajuntament de Terrassa amb la llibreria La Temerària.
Reunió de l'Ajuntament de Terrassa amb la llibreria La Temerària. | Aj. Terrassa
Redacció
09 de juliol del 2019
La regidora de Comerç i Mercats, Jennifer Ramírez, i la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, s’han reunit amb el llibreter Àlvar Masllorens, de la Llibreria La Temerària, per parlar de la situació d’aquest establiment situat al carrer de la Goleta.

Les regidores han mostrat el suport del Govern municipal al comerç de proximitat i al paper d’aquests establiments en el teixit social i econòmic de la ciutat, i han analitzat amb Masllorens la situació econòmica d’aquesta llibreria independent i el present i futur del comerç urbà en general.

La Temerària ha fet públic un comunicat en què demana a la ciutadania el seu suport i ajut davant la delicada situació econòmica que està travessant el negoci, i convida a la ciutadania a fer una reflexió sobre les dificultats del petit comerç per sobreviure en una societat que està canviant d’hàbits de consum.

En el text a asseguren que Temerària tanca el pitjor mes de la seva història. "Darrera de cada tancament, hi ha un drama personal i un projecte muntat amb il·lusió que s'esfondra en el no-res". També reflexiona sobre la compra en línia o els outlets. "La compra on-line continua creixent (sovint després d'haver visitat una botiga presencial on cerquem assessorament), i això desertitzarà de comerç les nostres ciutats; sense ànims de ser apocalíptic, allò que quedarà seran els bars i les grans marques que esdevindran punt de recollida de la compra feta per internet i com a outlets per desembarassar-se dels estocs sobrers".

Des de La Temerària fan una crida a la reflexió i conclouen que "amb cada una de les decisions de compra estem definint també les ciutats del futur que ens donarem".