Sis vehicles implicats en un accident de trànsit on el conductor culpable intenta fugar-se

Quatre persones van patir ferides lleus

Redacció
03 de juliol del 2019
Actualitzat a les 16:03h
Dimarts a les 18.17 hores el servei d’emergències 112 va informar d’un accident de trànsit a la carretera de Rubí, a l’alçada del carrer de Vic, amb sis vehicles implicats. Al lloc van acudir vàries dotacions de la Policia Municipal, que van realitzar un informe tècnic d’accident, presa de dades i inspecció ocular.

Segons van explicar els propis implicats, l’accident va tenir lloc quan cinc dels vehicles estaven aturats davant del semàfor en vermell de la cruïlla amb el carrer de Vic i un sisè vehicle, que circulava per la carretera, va colpejar per encalç a l’últim dels vehicles aturats.

L’impacte va provocar una col·lisió múltiple i en cadena. El conductor causant de la col·lisió va marxar del lloc sense facilitar les seves dades, però va ser localitzat posteriorment per la Policia Municipal, moment en què va al·legar que havia marxat perquè es trobava indisposat.

El conductor va ser denunciat administrativament per no facilitar les dades a les parts contraries trobant-se implicat en un accident de trànsit. A conseqüència de la col·lisió van haver de ser assistides quatre de les persones que viatjaven en els vehicles, en principi de ferides lleus.