mina

Antoni Abad Pous és el nou president de Mina Aigües de Terrassa

El fins ara president, Marià Galí, ha presentat la seva renúncia

per La torre del Palau, 3 de juliol de 2019 a les 13:41 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El president de la patronal Cecot, ara també ho serà de Mina Aigües de Terrassa, que ha renovat els òrgans de govern. El fins ara president, Marià Galí, ha presentat la seva renúncia, va presentar la seva renúncia a la passada junta ordinària del Consell d'administració de l'empresa.

La Junta d'accionistes va escollir un nou Consell d'administració encapçalat per Antoni Abad Pous a la presidència, amb l'interès d'afrontar els nous reptes i oportunitats de Mina, Aigües de Terrassa i dels seus negocis.


La nova executiva de Mina mantindrà el seu compromís de prestar un servei d'alta qualitat a totes les poblacions on és present, així com de continuar fent evolucionar les línies d'activitat de serveis, com ara el de laboratori, d'instal·lacions i d'obres hidràuliques, reforçant la seva professionalitat i expertesa.

Mina, Aigües de Terrassa comença una nova etapa després d'un procés de reestructuració de l'accionariat de la companyia.


Marià Galí, president de Mina des de l'any 2000, conclou una etapa de quatre generacions al capdavant de la societat, que junt amb altres persones i institucions van gestionar en el seu moment el servei d'aigua en les diferents etapes de creixement de Terrassa i el seu entorn.

 

Participació