VÍDEO Així sona el nou treball de l'artista terrassenc que lidera l'escena de la música urbana catalana

Lildami ha publicat "El sermó" que ja ha tingut 80k de reproduccions en quatre dies

1200_1548927019lildami1
1200_1548927019lildami1
Redacció
02 de juliol del 2019
Actualitzat a les 17:36h

"El sermó" és la primera cançó que l'artista terrassenc Lildami publica després del seu exitós Flors mentre visqui, publicat a principis de 2019 que en pocs mesos ja acumula més de 2 milions de streamings a les plataformes digitals i pràcticament 2 milions de reproduccions a Youtube.

La cançó, que ja suma 80.000 reproduccions a Youtube en quatre dies, s'emmarca en el gènere trap-rap més ric i multirreferencial, gràcies a influències llatines i africanes. La temàtica és vital. Parla de la vida i dels seus canvis, dels camins a seguir i de la llibertat.

"El sermó" ha estat produïda per Sr. Chen i compta amb la col·laboració d'Emotional Goku. Tots tres conformen la formació de Lildami en directe.

Aquest estiu Lildami actuarà a Festival Ítaca de l'Estartit, Festival Clownia de Sant Joan de les Abadesses, Festival Cruïlla de Barcelona, Festival Paupaterres de Tàrrega, Festival Anòlia d'Igualada, El Tinglado de Vilanova i la Geltrú, Acampada Jove de Montblanc, Festiuet de Coma Ruga, entre molts altres concerts a poblacions de tota la geografia catalana.