festa major Terrassa 2019

La Gran Gala del Circ arriba aquest dimarts de Festa Major

Més de 350 propostes fins al 3 de juliol

per La torre del Palau, 2 de juliol de 2019 a les 08:30 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 2 de juliol de 2019 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Terrassa arriba al penúltim dia de Festa Major amb una de les activitats més esperades, la Gran Gala de Circ. Es farà aquest dimarts 2 de juliol a partir de les 19.30 a la plaça vella de Terrassa.

Comptarà amb música en directe, pallassades tremendes, salts que desafien la gravetat, proeses aèries i equilibris impossibles. Organitzada per l'associació de circ Tub d'Assaig 7.70, en aquesta gran gala hi participaran Rhum i Cia, Amer i Àfrica, Anna Plotnikova i Circo Los. 

 

 

Cloenda de la Festa Major de Terrassa 2019

Dimecres 3 de juliol a les 22.30 h tindrà lloc el tradicional Castell de Focs a la cruïlla de l’avinguda de l’Abat Marcet i l’avinguda de Josep Tarradellas a càrrec de la Pirotècnia Tomàs. Enguany està previst cremar 190 quilos de pólvora en un espectacle pirotècnic que tindrà una durada aproximada de 18 minuts. A partir de les 23 h, les Havaneres a càrrec del grup Les Anxovetes acompanyades del tradicional Rom Cremat, servit per la Corporació Municipal, posaran el punt i final a la Festa Major de Terrassa 2019.


Festa Major lliure d’agressions i comportaments sexistes

En el marc del procés iniciat a Terrassa el gener del 2019 per a l’elaboració del “Protocol per un espai públic d’oci lliure de sexisme, assetjament i agressions sexuals vers les dones i d'LGTBIfòbia”, enguany el Servei de Polítiques de Gènere i el Servei LGTBIQ de l’Ajuntament de Terrassa organitzen la presència de dos Punts Liles i+ (punts informatius i d’atenció davant d’agressions sexuals, comportaments sexistes i LGTBI-fòbics) a la Festa Major.

A més, per a qualsevol incidència, el punt de la Policia Municipal situat a l’atri de l’Ajuntament de Terrassa, al Raval de Montserrat, atendrà les possibles intervencions derivades d’aquests casos.

Per últim, l’Ajuntament, en col·laboració amb l'empresa que gestiona el servei de bus (TMESA), ha decidit, com ja és habitual, ampliar l'horari dels autobusos de les línies 2, 3, 4, 5, 8 i 9 durant els dies de Festa Major fins a les tres de la matinada. També s’allargarà el Bus de Nit de divendres i dissabte fins a les cinc de la matinada i la línia 9 allargarà el servei el diumenge fins a les cinc de la matinada, per tal d’oferir servei a la parada més propera de la Carpa de Vallparadís (parada Arxiu Comarcal).

Tots aquests serveis de transport nocturn, comptaran amb el servei de "parada intermèdia". Aquest servei, restringit a dones, menors de 16 anys, gent gran i persones en situació de discapacitat; ofereix la possibilitat de sol·licitar parades intermèdies, només de baixada i no de pujada, entre dues parades fixes de la ruta. La baixada s’efectuarà per la porta davantera de l’autobús i la parada es farà on, a criteri del conductor, es compleixin les condicions de seguretat més adients.
 

Programa Festa Major Terrassa 2019 by naciodigital on Scribd

 

Participació