Els mites sobre la tirodes centren la tercera conferència del cicle «Dijous de Mútua»

Se celebrarà aquest dijous, 27 de juny, a les 18h a l’edifici docent de MútuaTerrassa

Redacció
26 de juny del 2019
Actualitzat a les 10:41h
Després que el passat 25 d’abril s’inaugurés la divuitena edició del cicle de conferències “Dijous de Mútua”, arriba la tercera conferència, en aquest cas sota el títol "Tiroides: mites i realitats”. Tindrà lloc el proper dijous, 27 de juny, a les 18h a l’edifici docent de MútuaTerrassa (C/ St. Antoni, 39).

Anirà a càrrec de la Dra. Aida Orois i la Dra. Carme Quirós, ambdues adjuntes al servei d’Endocrinologia i Nutrició de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa (HUMT). En el transcurs de la conferència parlaran sobre què és la tiroides, quines són les funcions de les hormones tiroidees i abordaran també la patologia tiroïdal més freqüent. Llegeix l'entrevista a la Dra Orois sobre la tiordes. 

A més, tractaran de donar resposta a dubtes habituals dels pacients envers aquesta patologia com la seva relació amb l’alimentació, el pes o l’embaràs. Serà la darrera conferència del cicle abans del període estival i aquest es reprendrà el proper mes de setembre.

Les conferències dels dijous de Mútua

En total s'han programat sis conferències concebudes amb la idea de divulgar temes mèdics i sanitaris d'actualitat El programa d'enguany el formen un total de sis conferències que tindran lloc entre els mesos d'abril i novembre (exceptuant juliol i agost). Igual que en la passada edició, totes s'esdevindran a les 18 h a l'emplaçament habitual, l'edifici docent de MútuaTerrassa.

La novetat rau en el fet que el contingut de les conferències s'ha treballat d'acord amb les aportacions i peticions temàtiques realitzades pels assistents a les conferències de l'any passat. La resta de temàtiques que contempla el programa d'enguany són: la malaltia inflamatòria intestinal (dijous 30 de maig), els mites i les realitats de les tiroides (dijous 27 de juny), els consells per alleugerir el mal d'esquena (dijous 26 de setembre), les advertències sobre com actuar davant d'una aturada cardíaca (dijous 31 d'octubre) i el paper de la investigació en la demència (dijous 28 de novembre).