La Policia Municipal de Terrassa fa una cinquantena de serveis per la revetlla de Sant Joan

Va haver-hi diversos contenidors cremats, incendis de matolls i danys causats per petards

Redacció
25 de juny del 2019
Aquest diumenge, amb motiu de la celebració de la revetlla de Sant Joan, s’han produït nombrosos actes vandàlics, tot i que cap no ha tingut conseqüències greus per a les persones. Al llarg de dia, i sobretot a la nit, es van produir nombrosos serveis per crema de contenidors a la via pública. Pel general, van ser incendis provocats per persones que van llençar petards o objectes cremant a dintre del contenidor, provocant la destrucció del contenidor.


La Policia Municipal també va actuar en diversos incendis de matolls en parcs i zones boscoses provocats per persones que començaven petites fogueres prohibides que es descontrolaven, amb perill en cas de no actuar d’una manera ràpida per part dels Bombers i cossos de seguretat.

Així mateix, hi va haver algunes denúncies per actes vandàlics amb petards llençats al mobiliari urbà i bústies particulars, alguns dels quals van causar danys a l’entrada d’algun domicili particular.

Els agents van ser requerits per a una cinquantena de serveis d’urgència, de la tipologia dels abans esmentats. A més, van realitzar vigilància itinerant per tal que totes les fogueres i celebracions a via pública es desenvolupessin amb normalitat i sense perill per les persones.