Una taifa protagonitza les noves samarretes d'«Orgull Egarenc»

Els beneficis es destinen a entitats solidàries de la ciutat

Samarreta taifa d'Orgull Egarenc.
Samarreta taifa d'Orgull Egarenc. | Cedida
Redacció
25 de juny del 2019
Actualitzat a les 17:56h
La marca de samarretes "Orgull Egarenc" tornen amb el bon temps. Després de la seva presentació durant la Festa Major d'ara fa dos anys, els seus creadors han creat una nova samarreta amb una taifa com a protagonista. 

La iniciativa surt d'una enquesta que van fer en el compte d'Instagram del col·lectiu on es podien votar diverses paraules terrassenques entre les quals van quedar com a finalistes taifa, paparola i mery. 

Com ja és habitual, la samarreta és solidaria ja que els beneficis aniran destinats al menjador social de la Fundació Busquets. "D'aquesta manera, qui compri una samarreta, a més de vestir l'orgull egarenc, col·laborarà amb una causa social de la ciutat", apunten els organitzadors. 

El 2018 "Orgull Egarenc" va fer una samarretaamb l'skyline de Terrassa sota fons verd (inspirat en el color del drac de Terrassa) i després de la bona acollida han decidit fer un nou disseny. 

La samarreta té un preu de 10€, es troba tant en tallatge masculí com femení, i es pot comprar enviant un mail a [email protected] o mitjançant facebook o instagram.