SORTEIG «Pel davant i pel darrere» el teatre de Festa Major

Les entrades són per la funció del dilluns 1 de juliol a les 21 h al Centre Cultural Terrassa

Redacció
25 de juny del 2019
Actualitzat a les 12:31h
Espectacle del Circ Raluy Legacy
Espectacle del Circ Raluy Legacy | Circ Raluy Legacy

LaTorre sorteja una entrada doble per veure l'obra de teatre "Pel davant i pel darrere" que arriba al Centre Cultural Terrassa el dilluns de Festa Major (1 de juliol) a les 21 hores. Hi ha comèdies que no mai passen de moda, clàssics que val la pena recuperar i que el públic pugui tornar a gaudir de l’espectacle, a Terrassa ho farem després de 23 anys!

La nova versió d’aquest esbojarrat vodevil es posa al dia amb un nou muntatge i nous actors però manté un dels trets que van contribuir a l’èxit del muntatge a Catalunya: el bilingüisme. Malentesos davant i darrere l’escenari en una doble ficció que narra com una troupe de pèssims actors intenta muntar una obra de teatre. Aquesta vegada, els actors ens traslladaran a una mansió de la Sierra madrileña.

Pel davant i pel darrera ha estat traduïda a 28 idiomes, representada en 50 països diferents des de la seva estrena a Londres fa 33 anys i vista per més de 14 milions d’espectadors d’arreu del món.

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:


Normes del concurs:

Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic.

* El termini per participar al sorteig es tancarà el dijous 27 de juny a les 10:00h. El mateix dia es procedirà a fer-ne el sorteig.

* Un cop fet el sorteig, LaTorre contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.